Hotel Crowne Plaza

Muzika

Nataša Bekvalac

Cena

od 190€

Piće

Plaćanje po utrošku

Hrana

Svečana novogodišnja večera

Adresa

Vladimira Popovića 10, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Zimske čarolije još nisu počele, a mi smo već spremni za slavlje! Tim povodom, želimo da Vas obavestimo da je sve za najluđu noć spremno, na Vama je samo da rezervišete svoje mesto, a mi ćemo se postarati da novogodišnje veče bude zajedničko nezaboravno iskustvo.

Crowne Plaza vas i ove godine poziva na veličanstveni doček 2025. uz najbolju ekipu i ambijentu u gradu. Radujemo se što ćemo vas ugostiti u prazničnoj atmosferi punoj muzike, magičnih događaja, gurmanskih iskustava, srećnih uspomena, a ponosni na tradiciju stvaranja novih trenutaka za pamćenje.

Uz Cabaret show sa Natašom Bekvalac i Duo Fidelio bendom dočekaćemo novu godinu onako kako dolikuje. Smeh, dobra hrana i piće su neizostavni delovi svih naših proslava.

Pridružite nam se 31. decembra na dobro poznatom mestu na ekskluzivnom dočeku godine koja sledi. Vidimo se!

Muzika

Za novogodišnju veselu atmosferu u hotelu Crowne Plaza pobrinuće se NATAŠA BEKVALAC!

Cenovnik

Cena po osobi se kreće od 190 eur do 350 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi mapu).

Piće i Hrana

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

Mapa Sedenja i Plan Stolova