Hotel Crowne Plaza

Muzika

Aca Lukas

Cena

od 180€

Piće

Plaćanje po utrošku

Hrana

Svečana novogodišnja večera

Adresa

Vladimira Popovića 10, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Hotel Crown Plaza jedan je od najelitnijih hotela kada je beogradska ugostiteljska scena u pitanju. Svojim luksuznim enterijerom i uslugom koja je na nivou svetski poznatih hotela ovaj hotel dostigao je sam vrh, koji sada marljivo čuva, trudeći se da opravda poverenje dobijeno od svojih gostiju.

Osim organizacije svakodnevnih prijema, seminara i drugih svečanosti, hotel Crown Plaza je dokazao da je dorastao da je upravo on mesto gde treba da na velika vrata ispratite tekuću i dočekate Novu 2023. Godinu. Veliki broj iskusnih profesionalnih konobara stoji vam svakog trenutka na usluzi trudeći se da odgovori na sve vaše zahteve i potrebe. Za najbolju atmsferu zaduženi su najpopularniji muzički izvođači, pa je pravi raj za dušu i telo svaki trenutak proveden u hotelu Crown Plaza.

Osim odlične muzike i vrhunske usluge hotel Crown Plaza svojim gostima nudi pravi hednistički doživljaj, jer se na bogatom svečanom stolu nalazi pregršt najukusnih specijaliteta, kao i ogroman izbor najkvalitetnijih domaćih i stranih pića. Tačno u ponoć, sjajno veče upotpunite čašom najlepšeg šampanjca, i dozvolite uspehu da na velika vrata uđe u vaš život. Dakle, ako želite da u velikom stilu zakoračite u prvi dan Nove godine, ne tražite dalje. Hotel Crown Plaza je mesto koje svima nudi maksimalno uživanje u ludoj novogodišnjoj noći.

Muzika

Za novogodišnju veselu atmosferu u hotelu Crowne Plaza pobrinuće se ACA LUKAS!

Cenovnik

Cena po osobi se kreće od 180 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice (vidi na mapi).

Piće i Hrana

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Crowne Plaza.

Mapa Sedenja i Plan Stolova