Event centar Kopernikus 6 10

Muzika

Darko Lazić, Rada Manojlović i Nenad Manojlović

Cena

od 140€

Piće

All Inclusive

Hrana

Bogata večera

Adresa

Ušće, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Event centar Kopernikus 6 10 predstavlja posebno mesto na ugostiteljskoj sceni grada. U ovom prelepom objektu, koji ima fenomenalan pogled na ušće Save u Dunav, možete uživati u nezaboravnom provodu u čast dočeka Nove 2025. godine.

Ako volkite eleganciju i prefinjenost, sigurni smo, da će vas Event centar Kopernikus ostaviti bez daha. Svako ko želi da na velika vrata isprati staru i dočeka Novu godinu to može učiniti u fascinantnom zdanju ovog restorana. Čim u njega zakoračite oteće vam se jedno veliko VAU, a već posle nekoliko minuta uverićete se da je i usluga na zaista visokom nivu.

Za sve goste koji se oduče za svečani doček Nove godine u Event centru Kopernikus tu je i luksuzna večera, koja podrazumeva veliki broj specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kao i bogatu kartu pića sa izborom dovoljnim da zadovolje i one najzahtevnije goste. Takođe, na usluzi su vam neprestane i izuzetno ljubazni i profesionalni konobari, koji će se potruditi da svaki vaš trenutak proveden u Event centru Kopernikus bude nezabroavno iskustvo. 

Uz najbolju muziku, odličan ambijent i prelep pogled na Sabornu crkvu i Kalemegdan dočekajte Novu godinu u jednom od najprestižnijih beogradskih lokala, čuvenom Event centru Kopernikus. Na vama je samo da na vreme rezervišete svoje mesto, za sve ostalo će se pobrinuti iskusna ugostiteljska ekipa, koja je ovo mesto podigla na najvišu lestvicu kad je ugostiteljstvo Beograda u pitanju.

Muzika

U novogodišnjoj večeri u Event Centru Kopernikus, za vas nastupaju Darko Lazić, Rada Manojlović i Nenad Manojlović!

Cenovnik

Cena po osobi se kreće od 140 eur do 210 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz).

Piće i Hrana

HRANA:

Hladno predjelo i salate:

  • Selekcija sireva (Ementaler, Gauda, Dimnjeni Trapist, Mladi kraljevački sir, Sitan sir)
  • Njeguška pršut
  • Kulen
  • Svinjska sušeni vrat
  • Sudžuk
  • Dimnjena pečenica
  • Sušena pileća prsa
  • Rolnice od juneće pečenice sa sotiranim povrćem
  • Gibanica sa sirom
  • Tprtilja wrap sa cepkanim pilećim krilcima, Tzatziki sos, Sveže salatice
  • Dimnjena svinjska butkica i Coleslaw salata
  • Prebranac
  • Pohovane punjene paprike sa sirom
  • Ruska salata
  • Tarator salata
  • Cvekla salata sa sa kozijim sirom
  • Grčka salata
  • Belolučana paprika
  • Pasta salata sa tunjevinom i crvenim pasuljem
  • Cezar salata
  • Sveže sezonske salate (Kupus, Krastavac, Paradajz, Rukola, Bejbi spanać)

Toplo predjelo:

  • Domaća testenina sa 4 vrste sira
  • Rižoto sa mešanim šumskim pečurkama
  • Sarma od kiselog kupusa

Dodaci:

  • Dresing sa senfom, sa renom, sa limunom
  • Balsamiko sirće
  • Maslinovo ulje
  • Kečap
  • Majonez
  • Ajvar
  • Marinirane masline
  • Turšija

Glavno jelo:

  • Grilovani pileći file i batak u Beurre Monte sosu
  • Presovana svinjska rebra sa sajdergrejvijem
  • Ćevapčići, Uštipak, Domaća ljutkasta kobasica
  • Pekarski krompir sa prazilukom i šargarepom
  • Pečene tikvice i bundeve
  • Punjeni oslić sa spanaćem u limun-kapar sosu

Desert

  • Domaća pita sa bundevom
  • Tartalete sa karamelom
  • Kolač od sira
  • Trikolore
  • Baklava sa makom
  • Sveže sezonsko voće

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

  • Pivo (Lav Premium – isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
  • Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose – sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
  • Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
  • Vinjak
  • Pelinkovac
  • Vermut
  • Sokovi (gazrani, negazirani – u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
  • Voda (gazirana, negazirana – samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)

Mapa Sedenja i Plan Stolova