Restoran Bottega

Muzika

Kiriakos Georgiou

Cena

od 120€

Piće

Piće dobrodošlice

Hrana

Kompletna svečana večera

Adresa

TC Galerija

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Iako nam je fokus bio na neverovatnom jelovniku insipirisanom Italijom, nismo mogli da odolimo potpunoj gastronomskoj i prostornoj selibi u tople krajeve Mediterana. Tome doprinose i specijaliteti španske, francuske i drugih mediteranskih kuhinja u kojima naši gosti beskrajno uživaju.

Enterijer i eksterijer će učiniti da na trenutak otputujete u neki od zavodljivih gradova kraj mora. Svaki detalj podseća na eleganciju kojom odiše italijanska kultura, a ceo prostor je namenjen isključivo vizuelnom i gastronomskom užitku, pa se tako kod nas možete na trenutak opustiti i zamisliti da ste kraj mora dok uživate u autentičnim specijalitetima svetskih kuhinja.

Celo iskustvo upotpunjava Bottega show room gde možete kupiti proizvode iz naše prodavnice poput pribora za potpuno uživanje u vinu, domaćih džemova, tartufa, francuskih sireva, španske pršute i drugog. Naše ljubazno osoblje će vam rado pomoći i uputiti Vas u ovaj čarobni deo Bottega restorana.

Volite bogat muzički sadržaj? Obožavate da probate nesvakidašnje specijalitete? Uživate u dobrom zalogaju uz zvuke kvalitetne muzike?

Više ne morate da putujete da biste sebi pružili takvo zadovoljstvo.

Mi smo smo došli do Vas.

Muzika

Ove godine ne morate da razmišljate na koji biste način proveli novogodišnju noć, da ne bude kao i sve prethodne. Mi smo razmišljali umesto Vas, pa smo tako odlučili da u uobičajeno zimsko vreme, unesemo malo morske čarolije. Naime, poznati grčki izvođač, Kiriakos Georgiou, pobrinuće se da Vaš doček 2025. bude originalan i nezaboravan.

Domaća, srpska muzika je neizostavni deo večeri, kao i dobro raspoloženje i atmosfera grčkog melosa.

Cenovnik

Cena po osobi je od 120 eur do 160 eur u zavisnosti od pozicije stola u samom restoranu i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice.

Mapa Sedenja i Plan Stolova