Bistro Mali pijac

Adresa

Karađorđeva 61, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Beogradska ugostiteljska scena postala je bogatija za jedan autentičan, prepoznatiljiv i životopisan restoran, koji s ponosom nosi naziv Bistro Mali pijac. Mnogi od vas će se zapitati zašto baš Mali pijac? Odgovor je jednostavan… Na mestu današnjeg restorana, početkom 20. veka, nalazila se mala gradska pijaca, koja je u to vreme bila mesto okupljanja veoma bitno za tadašnji društveni život.

Danas popularna društvena mesta izgledaju daleko drugačije, a smeštena su u neposrednoj blizini restorana Mali pijac, u čuvenoj Savamali. Ipak, iskusna ekipa ovog ugostiteljskog dragulja beogradske restoranske scene osmislila je način na koji je nekadašnju prodavnicu nameštaja preuredila i oživela. Od ruine je napravljeno prelepo mesto, sa nizom detalja i elemenata koji nikog ne stavljaju ravnodušnim.

Iskusni kulinarski majstori su u svoj meni uvrstili brojne internacionalne specijalitete, pa će u restoranu Mali pijac svako pronaći odgovrajuće jelo za sebe. Osim bogatog menija,tu je i podugačka karta pića koja pruža mogućnost da upotpunite svoj obrok i učinite da se oslobodi potpuna fuzija mirisa i ukusa iz samo jednog zalogaja.

Bilo da želite da sa društvom ili porodicom odete na doručak ili ručak ili tražite mesto koje će vas opustiti i pripremiti za ludi noćni provod pronašli ste mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Za vrlo kratko vreme bistro Mali pijac vinulo se visoko na ugostiteljskoj lestvici našeg grada. Zadobio je poverenje i ljubav gotovo svakog ko ga je bar jednom posetio. Vi niste još? Šta čekate? Dajte mu prilku, uzvratiće vam na najbolji mogući način… vrhunskom uslugom, uskusnim specijalitetima i atmosferom za pamćenje.