Splav Freestyler

Adresa

Ušće bb, Beograd

Radno Vreme

23:30 - 05:00 h

Tip Muzike

House / RnB

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Splav Freestayler već godinama predstavlja sinonim za vrhunski letnji provod u gradu. Svojim impoznatnim izgledom ovaj fenomenalni splav svake večeri privlači veliki broj ljudi željnih odlične zabave i prepoznatljive gradske atmosfere. Sam splav izgrađen je u po prstenovima, što svim gostima nudi mogućnost podjednakog uživanja i osećaja da su u centru pažnje. 

Na Freestyleru postoji veliki broj separea za sve one koji žele da se izdvoje i maksimalno uživaju. Osim toga, tu je i veliki broj visokih sedenja, barskih stolova i ogromni šank u centralnom delu splava,  tako da svako za sebe može pronaći odgovarajuće mesto. Uz najbolju ekipu pravih gradskih faca, vrhunsku Rnb,Hip hop i House muziku provod za pamćenje je zagarantovan.

Splav Freestyler predstavlja omiljeno mesto za izlazak ne samo domaćih gostiju, već i stranaca, pa je engleski jezik nešto što se na ovom splavu podrazumeva. Ukoliko i vi želite da budete deo neviđeno dobrog provoda na Freestyleru, rezervišite svoje mesto na vreme. Gužve su velike, pa je potrebno doći na vreme da ne biste zbog kašnjenja ostali bez svojih rezervacija. Splav Freestyler je mesto carksog provoda, zato ne oklevajte, posetite ga.

Cenovnik