Restoran Salon 5

Adresa

Avijatičarski trg 5, I sprat, Beograd

Radno Vreme

Sreda-Nedelja: 15:00-00:00h Ponedeljak-Utorak: Neradni dani

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

I kao što iz imena ovog restorana možete da naslutite, on je jedan poseban i jedinstven restoran na veoma bogatoj ugostiteljskoj sceni Beograda. Izopšten od dosadne buke i gužve, smešten u prelepom Zemunu, restoran Salon 5, napravljen je tako da ćete u njemu osetiti ono što mnogim poznatim beogradskim restoranima nedostaje, mir i intimu. Upravo zbog toga, on je mesto odlično za porodične i ručkove sa voljenom osobom, mesto na kom ćete moći da ostvarite svoje najlepše snove i probate čarobne gastronomske specijalitete. 

Kada se posao radi iz čiste istinske ljubavi, onda se dobije restoran Salon 5. Upravo zbog toga je on mnogo više od pukog restorana. On je zapravo svojevrsna galerija, mesto gde ćete pronaći savršen spoj vrhunske hrane i ljubavi prema pažljivo odabranim komadima nameštaja. Ta vrsta pasije vidljiva je na svako koraku u ovom restoranu.

Radeći godinama u nekim od najboljih italijanskih restorana, vlasnik Salona 5 odlučio je da svoje iskustvo u kulinarstvu i ljubav prema kolekcionarstvu spoji u jedno, pa je tako nastao ovaj fantastični restoran. S obzirom da je ceo svoj život posvetio kuvanju i stvaranju magije na tanjiru u Bolonji, u Italiji i ovde je, vlasnik Salona 5, odlučio da nastavi tim putem.

Iako se na meniju nalazi veliki broj italijanskih specijaliteta, poput pasti, pačetine, zečetine, ipak tu su i drugi preukusni specijaliteti poput guščije džigerice, jagnjetine i kotleta. Samo jedna čaša proseka ili nekog drugog kvalitetnog pića sa bogate vinske karte učiniće svako da svako jelo postane pravi raj za nepca. I na posletku, ali ne manje ukusni, čuveni kremasti italijanski dezerti, prirediće vam pravu kulinarsku čaroliju za kraj. 

I kako se dobar glas daleko čuje, restoran Salon 5 je mesto koje je brzo osvojilo srca istinskih gurmana, pa mu reklame uopšte nisu potrebne. Njegova preporuka je kvalitet, vrhunska usluga i fantastična gastro ponuda. Odaberite neku od soba u restoranu, po želji zatvorite vrata i napravite deo koji će vam pružiti utočište, mir i intimnu atmosferu, ili pak povedite prijatelje ili poslovne partnere i u udobnosti unikatnog nameštaja uživajte u zajedničkim trenucima u restoranu Salon 5.

Cenovnik