Restoran Salon 1905

Adresa

Karađorđeva 48, I sprat, Beograd

Radno Vreme

Sreda - Nedelja: 12:00-01:00 h Ponedeljak, Utorak: Neradni dani

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

U mnoštvu beogradskih restorana jedna je zaista poseban, nezamisliv, kao iz bajke. Restoran Salon 1905 je mesto koje živi jednim posebnim životom, uređeno tako da ćete se osećati posebno i da ćete uživati u svakom trenutku koji u njemu budete proveli.

Restoran Salon 1905 se smestio u starom delu Beograda, u Karađorđevoj ulici broj 48, u staroj zgradi nekadašnje beogradske zadruge, danas poznatijoj kao zgrada Geozavoda. Enterijer restorana je potpuno jedinstven s akcentom na detaljima, sav satkan od prirodnih materijala, bronze, mermera i pozlate.

Već s prvim korakom shvatićete da je pozitivna energija nešto što će učiniti da se osećate prijatno, a kad osetite prekrasne mirise koji su se oteli kroz vrata kuhinje shvatićete da će to biti i jedno nezaboravno gastronomsko iskustvo. 

Ukoliko ste romantična duša ili želite da svojoj lepšoj polovini upriličite ručak ili večeru za pamćenje odvedite je u restoran Salon 1905 i uverite je da ste osoba koja zna da izabere idealno mesto za nju. Ovaj restoran nije običan zato se doterajte, spremite se kao da idete u neki od poznatih svetskih restorana, budite elegantni i otmeni, jer ovakvo mesto to definitivno zaslužujue.

Nakon što se udobno smestite, pažljivo proučite meni restorana Salon 1905, jer on predstavlja mesto ispunjenja želja i svih vaših kulinarskih maštarija. Na njemu će svi, čak i oni najprobirljiviji gosti, naći odgovarajuće jelo za sebe. Kada na sve to dodate i širok asortiman vrhusnkih pića dobićete pravu simfoniju ukusa od kojih će vaš apetiti oživeti i sva čula uživati. Prepustite se u potpunosti, jer restoran Salon 1905 postoji da bi ispunio sve vaše želje i priredio vam uživanje zbog kojeg ćete mu se uvek ponovo rado vraćati.

Cenovnik