Tesla bar

Muzika

Lazy Trio bend

Cena

10€

Piće

Piće po utrošku

Adresa

Karađorđeva 21, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Tesla bar predstavlja mesto na kojem ćete maksimalno uživati ukoliko se odlučite da baš u njemu proslavite ovu Novu godinu. U njemu vas osim prijatne domaćinske atmosfere očekuju i nastupi sjajnih bendova, ali i ljubazno osoblje koje je uvek tu da ispuni sve vaše želje i zahteve.

Tesla bar poznati je i kao mesto koje neguje tradiciju dobre hrane, pa vas u njemu očekuje veliki broj autentičnih interancionalnih specijaliteta. Da bi luda novogodišnja noć bila zaista posebna, iskusni ugostiteljski tim ovog restorana se pobrinuto da vam omogući za užitak više od svih ostalih.

U Tesla baru imate priliku da uživate u tematskim večerima i promocijama. U njemu novogodišnjih provod počinje ranije, pa vas od 15h do 20 h očekuje nastup sjajnih Dj majstora, ulaz je beslatan. Nakon toga od 21h počinje luda novogodišnja žurka, uz nastup Lazy Trio benda. Ulaz se naplaćuje 10e, a piće plaćate onoliko koliko popijete.

Ne propustite ovu sjajnu priliku za uživanje u Tesla baru. S nama svaka godina je besprekorna, budite naš gost i prepustite se maksimalnom uživanju.

Muzika

31.12.2019 tokom dane Tesla bar organizuje matine od 15h do 20h uz DJ Iyan Milles, ulaz je besplatan.

Doček Nove godine je organizovan od 21h uz nastup Lazy Trio benda, ulaz 10 eur, piće se plaća po utrošku.

Cenovnik

31.12.2019 tokom dane Tesla bar organizuje matine od 15h do 20h uz DJ Iyan Milles, ulaz je besplatan.

Doček Nove godine je organizovan od 21h uz nastup Lazy Trio benda, ulaz 10 eur, piće se plaća po utrošku.