Klub Hype i Martinez bar

Muzika

Rezident dj-evi kluba Hype

Cena

20€

Piće

Regularne cene pića

Adresa

Karađorđeva 46, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub Hype je mesto koje je poznato kao klub koji nudi odličan provod uz omiljnu elektronsku muziku i fenomenalne DJ majstore, koji tačno znaju šta njihova publika voli da čuje. Čim dođu prvi hladni dani, klub Hype otpočinje žurku, čineći beogradsku ugostiteljsku scenu atraktivnim mestom kako za 

domaću publiku tako i za strance.

I naravno, kao i svake godine i ove se u njemu očekuje nezaboravan provod i fenomenalan dočeke Nove 2020. godine. U klubu Hype očekuje vas najbolja gradska ekipa, mnogo dobrog raspoloženja i pozitivnih vibracija. Ukoliko i vi žudite za budete deo najboljeg provoda u novogodišnjoj noći, sigurni smo da je klub Hype pravi pogodak. 

Ukoliko se odlučite da Novu godinu proslavite baš u klubu Hype treba da znate da možete ujedno uživati i u klubu Martinez bar. Ovo je samo još jedan razlog više zašto treba da odaberete baš ovo mesto za proslavu lude novogodišnje noći. Okupite omiljenu ekipu, prepustite se uživanju u bogatoj ponudi domaćih i stranih pića i uživanju u nastupima poznatih dj majstora. Neka ovo bude još jedna nezaboravna noć. Rezervišite svoje mesto na vreme.

Muzika

Za muziku su zaduženi REZIDENT DJ-EVI KLUBA HYPE, najveća imena beogradskog klabinga.

Cenovnik

Cena karte za šank je 20 eur po osobi

Barski stolovi, visoka sedenja i separei se prodaju po paketima:

  • Paket barski sto 200 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker, Smirnoff). Barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket premium barski sto 250 eur. U cenu je uračunato 5 karata, rezervacija barskog stola i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Johnnie Walker Black, Grey Goose, Moet). Premium barski stolovi su označeni sa BS (vidi na mapi)
  • Paket visoko sedenje 300 eur. U cenu je uračunato 6 karata, rezervacija visokog sedenja i jedna flaša šampanjca (Moet). Visoka sedenja su označena sa VS (vidi na mapi)
  • Paket separe 500 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Separei su označeni sa S (vidi na mapi)
  • Paket premium separe 600 eur. U cenu je uračunato 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca 1,5l (Moet). Premium separei su označeni sa S (vidi na mapi)

Piće i Hrana

U novogodišnjoj noći biće regularne cene pića.

Određena pića se dobijaju kroz različite pakete (pogledati deo za opis cene dočeka).