Klub Gotik

Muzika

Maya Berović

Cena

30€

Piće

Regularne cene pića

Adresa

Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub Gotik je mesto koje sa sigurnošću može da vam obeća da ćete se u novogodišnjoj noći provesti kao nikada do sad. Čak i svaki običan vikend u Gotiku je prava avantura, a zamislite onda šta se tek priprema za doček Nove godine. Ne rizikujte sa neproverenim mestima, klub Gotik vam nudi sve što vam je potrebno.

 Ukoliko želite da vaš doček Nove godine bude spektakularan, po uzoru na mnoge druge svetski poznate klubove, onda je ovo definitivno pravo mesto za vas. Iskusni klaberi odavno znaju da će baš u njemu ispratiti staru godinu, jer je u njemu luda žurka nešto što se ne dovodi u pitanje. Najistaknutije zvezde sa domaće muzičke scene nastupaju baš u Gotiku. 

Uz vrhunsku uslugu i profi ekipu ovo će sigurno biti noć za pamćenje. Povedite svoje prijatelje i u jednom od najekskluzivinijh mesta u Beogradu proslavite kraj jedne i početak nove epohe u vašem životu. U Gotiku se sve želje ispunjavaju, zato se pripremite i u ponoć poželite svoju. Čekamo vas na mestu najboljeg prestoničkog provoda, u vašem omiljenom klubu Gotik.

Muzika

Za novogodišnju noć u klubu Gotik očekuje vas veliko gostovanje MAYE BEROVIĆ!

Cenovnik

Cena karte je 30€.

Piće i Hrana

Cene pića su regularne klupske uz mogućnost povećanja do 10%.

Rezervacije:

Rezervacije stolova se posebno plaćaju.

Cene stolova  su označene na mapi ispod.

Pojedini separei za 10 ili 12 osoba se mogu razdvojiti na 2 stola po 5 ili 6 osoba.

Mapa Sedenja i Plan Stolova