Klub Cosa Nostra

Muzika

Dj Anubis (Balkan Rnb)

Cena

10€

Piće

Plaćanje po utrošku

Adresa

Savska 21, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Klub Cosa Nostra s prvim jesenjim danima otvara svoja vrata svim ljudima željnim odličnog provoda u centru grada. U istom i još boljem ritmu nastavlja se i u ludoj novogodišnjoj noći kada sve posetioce ovog kluba očekuje provod za pamćenje. Fenomenalan ambijent, najjača klaberska ekipa i vrhunski dj majstori samo su deo svega što vas očekuje ukoliko se odlučite da u odličnoj atmosferi Cosa Nostre dočekate Novu godinu.

Iskusno osoblje kluba Cosa Nostra već uveliko radi na pripremama za doček Nove godine. Da bi sve funkcionisalo savršeno ulaže se mnogo truda i rada, a krajnji rezultat je vrhunska žurka koja traje do ranih jutarnjih sati. Vrhunska usluga i ljubazni konobari u svakom trenutku će biti tu da vam udovolje u svim vašim prohtevima, a čuveni dj majstori će se pobrinuti da proradi svaki deo vašeg tela. Zato ne sumnjamo da ćete đuskati do zore. Ne prepuštajte stvari amaterima, dođite na mesto gde profesionalci brinu o vama. Rezervišite svoje mesto na vreme. Luda novogodišnja žurka u klubu Cosa Nostra samo što nije počela . 

Muzika

U novogodišnjoj noći u klubu Cosa Nostra očekuje vas Balkan RnB Night uz DJ ANUBISA!

Cenovnik

Cena karte za ulaz u klub je 10€.

Cena rezervacije pojedinih mesta u klubu kreće se od 60€ do 600€:

  • Šank besplatan
  • Barski stolovi od 60 eur do 80 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije barskog stola. U cenu je uključena rezervacija barskog stola i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine’s, Absolut),  barski stolovi su označeni sa bs (vidi na mapi)
  • Visoka sedenja od 140 eur do 180 eur uz minimalno kupljene 4 karte, cena u zavisnosti od pozicije visokog sedenja. U cenu je uključena rezervacija visokog sedenja i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), visoka sedenja su označena sa vs (vidi na mapi)
  • Separei od 220 eur do 600 eur uz minimalno kupljenih 8 karata, cena u zavisnosti od pozicije separea. U cenu separea od 220 eur je uključena rezervacija separea i jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), u cenu separea od 320 eur je uključena rezervacija separea, jedna premium flaša stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet) i jedna flaša stranog žestokog pića po izboru (Ballantine’s, Absolut), u cenu separea od  500 eur i 600 eur je uključena rezervacija separea i dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru (Chivas, Grey Goose, Moet), separei su označena sa sep (vidi na mapi)
Za sve pozicije u klubu, dodatne karte se plaćaju 10€.

Piće i Hrana

Uz rezervaciju barskog stola dobija se gratis flaša žestokog pića.

Uz rezervaciju visokog sedenja dobija se flaša premium pića gratis.

Uz rezervaciju separea dobijaju se 2 flaše pića gratis.

Ostalo piće se plaća po utrošku.

Mapa Sedenja i Plan Stolova