Kafe restoran Padron

Muzika

DJ Vajk

Cena

30€

Piće

All Inclusive

Hrana

Roštilj i koktel peciva

Adresa

Nebojšina 31, Vračar

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Zamislite fenomenalan doček Nove godine, u samom srcu Vračara, nadomak prelepog hrama Svetog Save. Ukoliko vam se dopada ovakva ideja imam sjajno mesto za vas. Kafe restoran Padron, nalazi se tu, tik uz ovu velelepnu građevinu i svima pruža priliku da na jedinstven i poseban način proslave ludu novogodišnju noć.

Možda se pitate koji je to restoran… To je zato što je on do skoro nosi drugo ime – „District 1“. Ove godine on svim ljubiteljim odličnog provoda pruža priliku da u savršenoj atmosferi isprate staru i dočekaju Novu godinu. Njegova ponuda za doček je zaista impersivna…

Po ceni od samo 30e po osobi dobijate neograničeno piće, hranu i priliku da čujete fantastične Dj majstore. Na njegovoj sceni ovog puta čućete sjajnog Dj Vajka, koji će se potruditi da uživate u anjboljim stranim i domaćim hitovima. Ambijent ovog restorana podseća na klub. Podeljen je na dva sprata, a iz restorana se pruža pogled na prelepi Karađorđev park. Odaberite visoko sedenje ili separe, dođite da zajedno uživamo dok ispraćamo staru i u velikom stilu dočekujemo Novu godinu.

Muzika

Za dobro raspoloženje biće zadužen DJ Vajk!

Cenovnik

Cena: Osnovna ponuda 30e po osobi i u to je uključena neograničena konzumacija pića navedena u delu sa pićima, kao i barsko sedenje.

Doplata za:

  • Visoko sedenje 40e (uključena je  flaša žestine po izboru: Ballantines, Tekila-agavita, Johnnie Walker, Absolut vodka)
  • Separe 100e (uključena je hrana, nargila i premium flaša po izboru: black label, jack daniels, chivas, grey goose, bottega gold)
  • Vip separe 180e (Hrana, dve nargile, 2 premium flaše po izboru: black label, jack daniels, chivas, grey goose, bottega gold, moett)

Svako visoko sedenje i separe dobija jednu flašu šampanjca gratis u ponoć.

Piće i Hrana

Piće – u all inclusive ponudu ulazi:

  • Pivo
  • Vino (Crno, Belo i Roze)
  • Vodka
  • Rakija (Šljiva, Loza, Kajsija)
  • Sokovi (Koka-kola, Fanta, Sveps, pomorandža, borovnica, jabuka )
  • Voda (Gazirana, Negazirana)

Strana i domaća pića koja ne ulaze u all-inclusive ponudu je moguće poručiti po akcijskim cenama unapred ali i na licu mesta.

Hrana nije uključena u osnovnu ponudu (osim kod separea) ali je moguće za 1000 dinara po stolu doplatiti, u pitanju su roštilj i koktel peciva. Hranu je potrebno unapred najaviti.

Mapa Sedenja i Plan Stolova