Kafana Staro burence

Muzika

Bend Burence

Cena

40€

Piće

Neograničeno strano i domaće piće

Hrana

Meze

Adresa

Strma 2, Zemun, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Ako su vam dosadile kućne žurke ili ste se zasitili bučnih klupskih protora za doček Nove godine, onda je kafana najbolji izbor za vas. Jedna od onih s najviše duše, koja tačno zna da u vama probudi emociju i uživanje svakako je kafana Staro burence. Njen autentični enterejer, opuštena atmosfera i odlična usluga vratiće vas u neke mirnije dane i učiniti da se osećate rasterećeno i srećno.

Za vrhusnki provod u kafani Staro burence kao i mnogo puta do sad biće zaduženi neki od najistaknutijih imena sa domaće muzičke scene, a mnogo dobrih starih hitova učiniće da budete veseliji nego ikada. Uz čašicu kvalitetnog pića, kojeg ovde ima u izobilju, kafana Staro burence, postaće vaše omiljeno mesto u gradu. 

U srcu Zemuna, kafana Staro burence, uoči Nove godine dočekaće sve prave boeme u najveselijoj atmosferi i društvu prelepih devojaka. Ne tražite dalje, nigde nećete pronaći taj stari duh i opuštenost koji dobra stara srpska kafana može da vam ponudi. Dođite i svim čulima uživajte ispraćajući još jednu staru godinu. Uplovite u Novu godinu u društvu vaših najdražih prijatelja, poželite najlepše želje, jer se sve ostvaruju samo u kafani Staro burence. Rezervacije su obavezne, zato požurite. 

Muzika

U novogodišnjoj noći (kao i za reprizu Nove godine i doček Pravoslavne Nove godine) očekuje vas fantastična atmosfera uz bend Burence!

Cenovnik

Cena karte po osobi 40€ za sedenje.

U cenu je uračunata rezervacija stola, neograničeno strano i domaće piće i meze za svakim stolom.

Repriza Nove Godine je takođe uz Tamburaše.

Cena po osobi za reprizu je 12€, u cenu je uključeno neograničeno strano i domaće piće.

I za doček Pravoslavne Nove godine će nastupati tamburaši.

Cena za doček Srpske Nove godine je 17€ po osobi i obuhvata neograničeno strano i domaće piće.