Hotel Hilton – Skylounge bar

Muzika

SQRL aka Marko Gojković

Cena

od 25€

Piće

Po utrošku

Adresa

Kralja Milana 35, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Možete li zamisliti bolji doček Nove godine od onogo koji vam daje Beograd kao na dlanu?!
Jedinstven i nadasve poseban hotel Hilton i njegov Skylounge bar mogu da vam pruže ovo i još mnogo više od toga.

Skylounge bar nalazi se na osmom spratu čuvenog hotela Hilton. Predstavlja jedan od najlepših i najelegantnijih restorana u samom srcu grada. U njemu imate priliku da uživate u odličnoj hrani, profesionalnoj usluzi i odličnoj muzici.

Za sve goste ovog restorana u ludoj novogodišnjoj noći sprema se neviđeno dobra žurka, a Beograd postaje mesto gde ćete uživati isto kao da ste otišli na doček u neki od poznatih svetskih metropola. Ukoliko volite koktele, ovo je definitivno vaše vreme.

U njemu ćete moći da probate sijaset ukusnih koktela pripremljenih pod iskusnom rukom vrhunskih koktel majstora. Za neponoviljivu i jedinstvenu avanturu u novogodišnjoj noći biće zaduženi poznati beogradski Dj majstori.

Uživajte u eleganicij i prefinjenosti, odličnoj atmosferi i zabavi. Upotpunite čitav ugođaj prelepim pogledmo na Beograd okupan vatrometima tačno u ponoć. Restoran Skylounge bar je rezevisan samo za one koji znaju da žive život punim plućima. Budite deo sjajnog provoda u ludoj novogodišnjoj noći. Osetite istinksi hedonizam i uživajte svim čulima.

Muzika

SQRL aka Marko Gojković

Warm Up PHUNKMODE

VIOLIN Performance

FLUID Dancers

Cenovnik

Paketi:

hotel hilton skylounge ponuda

Mapa Sedenja i Plan Stolova