Gradska kafana 

Muzika

Nemanja Staletović & Anđela Keleman

Cena

45€

Piće

All Inclusive

Adresa

Vladimira Popovića bb, Beograd

Broj za rezervacije

066 222 151

REZERVIŠI ONLINE

O Lokalu

Svi istinski ljubitelji pravog kafanskog života znaju da je Gradska kafana mesto koje pruža nezaboravan provod uz najpoznatije zvuke omiljenih domaćih numera. Upravo zbog toga je baš ona mesto koje mnogo obećava i kada je nezaboravan doček Nove godine u pitanju. Kao i mnogo puta do sad ova kafana će u novogodišnjoj noći goreti od pozitivnih vibracija, pevanja i đuskanja.

Sve goste u Gradskoj kafani očekuje uživanje uz najtraženija imena domaće muzičke scene, a potpuno autentičan enterijer koji ova kafana čuva učiniće da se osećate potupno opušteno i na pravi način doživite svaki trenutak proveden u njoj. Uz veliki izbor domaćih i stranih pića i najbolju ekipu koja zna da napravi atmosferu za pamćenje, ovo će biti veče za pamećenje. 

Ukoliko i dalje imate dilemu, ne preostaje vam ništa drugo do da je posetite i uvereite se zašto je ona već godinama omiljeno mesto za doček Nove godine u Beogradu. Prepustite se u ruke iskusnih ugostitelja i, sigurni smo, doživećete noć koja će učiniti da i vi Gradsku kafanu zavolite kao svoju drugu kuću.

Muzika

Kako biste se proveli nezaboravno za doček Nove godine u Gradskoj kafani, spektakularan muziči šou prirediće vam Nemanja Staletović & Anđela Keleman!

Cenovnik

Cena karte  je 45€ po osobi.

U cenu je uračunata neograničena konzumacija domaćeg pića.

Rezervacije se posebno doplaćuju (videti na mapi).

Piće i Hrana

PIĆE

Neograničena konzumacija domaćeg pića:
  • Zaječarsko pivo 0,33
  • Vino Čoka 1L (belo, crno, roze)
  • Sokovi gazirani i negazirani (Coca Cola, Sprite, Fanta, Schweppes Bitter, Next jabuka, pomorandža i borovnica)
  • Zlatni pelin
  • Vermut
  • Vodka
  • Vinjak
  • Rakija Vesić (Šljiva, Dunja, Kajsija, Viljamovka, Medovača, Malina)
  • Voda gazirana i negazirana

Uz svako visoko/malo/srednje sedenje možete odabrati flašu stranog ili domaćeg pića koja će vas čekati (Finlandia vodka, Famous Grouse viski, Pepe Lopez silver tekila, Zvonko Bogdan vino, Zlatni pelin, Vermut, Vinjak, Rakija)

Uz svako veliko sedenje – separe možete odabrati flašu domaćeg, stranog ili stranog premium pića koja će vas čekati (Finlandia vodka, Famous Grouse viski, Pepe Lopez silver tekila, Zvonko Bogdan vino, Zlatni pelin, Vermut, Vinjak, Rakija, Bulldog džin, Jegermeister, Jack Daniel’s, Gentleman Jack)

Mapa Sedenja i Plan Stolova