Muzika
Milica Pavlović
Cena
Od 130 €
Piće
All Inclusive
Hrana
Bogata večera
Adresa
Bul. Kralja Aleksandra 77
Broj za rezervacije
O Lokalu
Klub Restoran CITY HALL se nalazi u strogom centru Beograda, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika. Tokom godine predstavlja jedan od najekskluzivnijih prostora za sve vrste korporativnih događaja i proslava venčanja, pa i sama organizacija dočeka Nove 2023. godine neće biti manje glamurozna.
Enterijer City Hall-a vas ostavlja bez daha već pri prvom koraku u njegovu glamuroznu salu. Moderna rasveta, sa velikim disko kuglama i novogodišnja dekoracija, garantuje posetiocima zasigurno najbolji ambijent za doček 2023.
Doček Nove Godine 2023 u restoranu City Hall će svakom gostu dugo ostati u najlepšem sećanju, zato uplovite u Novu godinu sa najboljim društvom u ambijentu koji zaslužujete!
Muzika
Za pravljenje vrhunske atmosfere biće zadužena MILICA PAVLOVIĆ!
Cenovnik
Cena po osobi se kreće od 120 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz).
Piće i Hrana
PIĆE:
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo (Lav Premium – isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
- Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose – sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
- Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Džin
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vermut
- Mešana pića kao što su džin tonik, itd.
- Sokovi (gazrani, negazirani – u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
- Voda (gazirana, negazirana – samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)
HRANA:
Predjelo:
- Selekcija suhomesnatih narezaka
- Njeguški pršut
- Slavonski kulen
- Svinjski vrat
- Svinjska pečenica
- Selekcija sireva (mladi sir iz Kraljeva, feta sir, dimljeni sir, ementaler, mocarela)
- Spanakopita (spanać, sir, jaja, jogurt)
- Pita sa sirom
- Proja na City način sa njeguškim pršutom, kiselim krastavcima, paprikom i sirom
- Mimoza salata
- Ruska salata
- Pasta salata sa šunkom (fuzilli tricolore, praška šunka, kukuruz, majonez)
- Pileća salata (pileći file, kornišoni, jabuke, orasi, majonez, kisela pavlaka)
- Razne vrste peciva (kiflice, baget, hleb, somun, kajzerice)
Glavno jelo:
- Pileći batak u alkoholu (vodka) sa mešavinom aromatičnih začina
- Rolovano pileće belo meso
- Pileći file u limun sosu sa krispi slaninom
- Aromatična hrskava piletina sa kornfleksom, susamom i panko prezlama
- Dimljena kobasica
- Dimljena vešalica
- Juneći ćevapi
- Uštipci od mlevenog mesa
- Fileti dimljene pastrmke
- Rečna riba u tempuri
- Njoke u četri vrste sira
- Fusili u pana pršuta sosu
- Aromatizovani krompir sa duvan čvarcima
- Dalmatinska garnitura
- Pirinač
- Grilovano povrće
Salate:
- Sveži krastavac
- Sveži paradajz
- Grčka salata (paradajz, krastavac, crvena paprika, luk, masilne, feta sir)
- Vitaminska salata (cvekla, šargarepa, zelena salata, ajzberg, kupus, rukola, susam)
Desert:
- Pita sa jabukama
- Pita sa višnjama
- Princes krofne
- Baklave